De makkelijke vloer

Een laminaatvloer is in alle opzichten een makkelijke vloer. Een vloer die eenvoudig zelf te leggen is, weinig onderhoud nodig heeft en verhuisbaar is.

Weinig onderhoud, maar beperkt herstelbaar

Een laminaatvloer heeft niet veel onderhoud nodig. Let er wel op dat een deuk in uw laminaat vaak niet te herstellen is. Laat u iets vallen, dan kan de buts die is ontstaan er niet uit worden geschuurd. Iets wat bij een houten vloer meestal wel kan.

Krasvast

De toplaag van een laminaatvloer zorgt er voor dat uw vloer krasvast wordt geleverd. Ideaal voor intensief gebruik, bijvoorbeeld in gezinnen met spelende kinderen.

Eenvoudig leggen

Kliklaminaat is eenvoudig zelf te leggen, op maat te maken en te onderhouden. Wanneer u gaat verhuizen, kan het laminaat opnieuw worden gelegd in uw nieuwe huis.

Breed assortiment

Laminaat is te leveren in veel verschillende kleuren en designs, zoals hout-, marmer en tegeldesigns. Damènco kan vrijwel ieder merk laminaatvloer leveren, waaronder Beauty Floor, Lamett, Floer en Joka.  Op zoek naar een specifiek merk? Vraag erom als u langskomt in onze showroom.

Uitgebreide collectie

Kwaliteitsvloeren

Topservice