Slijtvast, hygiënisch en warm

PVC-vloeren zijn de huidige trent, slijtvast en kunnen daarom intensief worden gebruikt. Net als laminaat kan een PVC-vloer goed hygiënisch schoon worden gehouden. Een PVC-vloer is een goede warmtegeleider, waardoor hij perfect is in combinatie met vloerverwarming.

Onderhoud

Een PVC-vloer bevat weekmakers die de vloer soepel houden. Daarom heeft de vloer wel een klein beetje onderhoud nodig.

Merken

PVC-vloeren zijn te leveren in veel verschillende kleuren en designs, zoals hout-,marmer,  beton en andere tegeldesigns. Damènco kan vrijwel ieder merk PVC-vloer leveren, waaronder Beauty Floor, Meister, Floer . Op zoek naar een specifiek merk bv Quickstep vraag erom als u langskomt in onze showroom.

Vinyl zonder vinyl

De designvloer MeisterDesign is het gezonde alternatief voor de gebruikelijke vloeren van vinyl – hij beschikt over het Blaue Engel-keurmerk en is 100% Made in Germany. MeisterDesign biedt alle voordelen van een vinylvloer (robuustheid, onderhoudsgemak en elasticiteit), maar zonder de vooral ecologische en technische nadelen met zich mee te brengen. Zo is MeisterDesign – in tegenstelling tot de meeste vinylvloeren – geurloos, vrij van weekmakers en hittebestendig .De decors van MeisterDesign omvatten alles wat u nodig heeft voor een moderne vloervormgeving. Van tijdloze eiken oppervlakken in verschillende kleurvarianten en authentieke leisteen dessins, tot bijzondere en trendy vintage decors. De designvloeer is in vier verschillende productopbouwtypen beschikbaar, waardoor voor elke toepassing de ideale oplossing te vinden is.

Uitgebreide collectie

Kwaliteitsvloeren

Topservice