Bent u tevreden, dan zijn wij tevreden

Een vloer kiezen is niet eenvoudig. Er is heel veel keuze, voor ieder wat wils en voor iedere situatie een oplossing. Uw keuze is heel persoonlijk en uw situatie is niet zoals die van de buren.

Damènco is uw partner in deze persoonlijke zoektocht. We zijn geen vloerenfabriek, maar kennen wel de eigenschappen van iedere vloer, ieder materiaal en ieder merk. Daarom helpen wij u graag bij het kiezen van de vloer die bij u past.

"Het belangrijkste is dat u als klant een vloer krijgt die bij uw woning en bij uw situatie past"

Adrie en Jolanda Dam

Dus bent u toe aan een nieuwe vloer?
Dan bent u van harte welkom!

Adrie en Jolanda Dam zijn de drijvende kracht achter Damènco Vloeren. Adrie heeft al bijna 40 jaar ervaring in productie en afwerking van houten vloeren. Naast Damènco werkt Adrie  nog bij een parketgroothandel zodat hij op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen van de vloeren en hun afwerkingen. Dus met vragen of voor advies over oliën en lakken kun je bij hem terecht

Jolanda heeft meer dan 12 jaar ervaring in de vloerenbranch. In haar loopbaan heeft zij enorm veel mensen geholpen bij het kiezen van de juiste vloer door in te schatten wat precies de vraag is en welke vloer er in welke situatie het beste past.